Tormasport: 5 magyarországi sí és snowboard felszerelésekt forgalmazó cég diszkont áron árusító sportáruháza, egy helyen, már vasárnap is!!

-március 1-től teljes végkiárusítás!!! Minden síruházat, snowboard ruházat , sílécek, síkesztyűk kiegészítők féláron a készlet erejéig!! Érdeklődjön személyesen. Mindenből hatalmas választék.

-február 20: megérkeztek a 2014/2015 - ös Fischer RC4 wc sc szlalom versenylécek , most hihetetlen 145000 forintért. 160, 165 és 170 cm méretben. Minden méretből egy darab van csak.

-február 17-25 ig különleges sí és snowboard ruházati akció, nadrágok 12000 forint-tól, kabátok 13000 forint-tól !!

- február 18-tól sí és snowboard bukósisak teljes végkiárusítás, Uvex, carrera, x- trem csúcsminőségű bukósisakok most 30-50% kedvezménnyel a készlet erejéig, az aktuális készletről érdeklődjön személyesen.

-február 13.-tól: teljes sí és snowboard ruházati végkiárusítás minden 2013-as vagy annál régebbi modellekre, a részletekről érdeklődjön személyesen. Több 100 darabos választék!!! Az aktuális készletről érdeklődjön személyesen!!!

Facebook akció február 15.-ig. Az akciós árainkból most még termékektől függően további 5-15% kedvezményt adunk abban az esetben ha lájkolja a Tormasport Facebook oldalát , semmi mást nem kell tennie csak vásárláskor erre emlékeztetni minket és mi azonnal levonunk a vételárból 5-15 %-ot.

-január 15.-től minden férfi és női síkabátból és sínadrágból további 20% kedvezményt adunk az akciós árakhoz képest!!!

-hatalmas síkesztyű készletkisöprés január 15.-től február 7.-ig!!!!!

Sífutás: Magyarországon a legnagyobb választékban sífutó felszerelések, Fischer  sífutólécek, sífutó cipők,  klasszikus , korcsolyázós és nordic walking és backcountry sífutó lécek , természetesen  a tőlünk megszokott árakon.

Fischer sílécek, sícipők, és csak nálunk , Fischer síruházat Magyarországon a legnagyobb választékban a legjobb árakon a Tormasportban.

Megérkezett: A 2014-es Maier csúcsminőségű síruhák most bevezető árakon , 30% árkedvezménnyel csak nálunk egész Európában!!!!

Jelenleg több mint 100 darab Maier női és férfi síkabát, sínadrág és Maier aláöltöző most bevezető árakon.

Most több mint 500 darab csúcsminőségű síkabát, sínadrág, snowboard kabát és snowboard nadrág különböző gyártóktól, 2013-as és már 2014-es modellek is a rendes áruknál 30-50% kedvezménnyel. 

Jelenleg több mint 120 pár Atomic, Salomon, Nordica, Tecnica, Dalbello, Fischer női és férfi sícipő, ezek is kedvezményes árakon.

Elan sílécek kiárusítása: elan black magic 2013 női síléc, elan black magic 2014 női síléc,elan white magic 2013 női síléc,elan waveflex 10, elan waveflex 8, stb minden síléc most 68000 forintos egységáron, több mint 20  darabos készlet. További 80 pár Atomic, Salomon, Fischer és Volkl sílécek kiárusítása.

Most 15000mm- ig vízálló  síkabátok és snowboardkabátok 16900 ft-tól csak nálunk a készlet erejéig. Jelenleg több mint 500 tétel síkabát, snowboard kabát, sínadrág és síkabát közül lehet válogatni, viszonteladók részére is.

-Magyarországon egyedül Fischer síruházat, különleges minőség, letisztult, elegáns stílus. Most bevezető áron, ami azt jelenti, hogy a normál áraknál 40%- al olcsóbban, 100 darabos választék , csak a legújabb modellek, Fischer síkabátok, sínadrágok, aláöltözők, polárok.

-Cím:  Budapest, 9. kerület, Ipar Utca 13.

-Teljes végkiárusítás minden 2011-es vagy azelőtti sífelszerelésekre és snowboard felszerelésekre.

- síkölcsönzés akció, naponta teljes felszerelés 2000 ft-tól.

-Előzetesen érdeklődni a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen vagy a 06209705555- telefonszámon lehet.

dscn6843

Amiben a legnagyobb választékot tudjuk kínálni: Fischer síléc, Atomic sícipő, Fischer síkabát, sínadrág, Fischer és Salomon sífutó felszerelés, Zanier síkesztyű, Nordica sícipő, Snowboard ruházat, ezüstszálas aláöltöző, Carrera sí bukósisak, síszemüveg, snowboardszemüveg, több száz női síkabát, női sínadrág, férfi síkabát és férfi sínadrág. Magyarország egyik legnagyobb sífelszerelés és snowboardfelszerelés szaküzlete diszkont árakon.

Sífelszerelések széles választékban! Síkabátok, síruházat, sícipők, síbotok.